Ford Mustang GT 5.0

ford mustang 5.0 gt

1. Pořízení vozu

  V životě jsem vyzkoušel mnoho vozů, samozřejmě jsem šel výkonnostně postupně nahoru,ale chtěl jsem ještě víc… Auto muselo splňovat určitá moje kritéria ( manuální převodovka,motor s V8 ) ,proto to vyhrál Ford mustang GT.

ford mustang 5.0 gt
ford mustang 5.0 gt

2. Rady před koupí

  Určitě prověřit podle VIN hystorii vozu,zda bylo auto bourané, případně jak moc,podle toho se pak odvíjí cena. Pokud je to verze EU stačí prověřit u nás,ale pokud je to USA verze,tak se musí prověřit i tam . Já měl to štěstí a našel jsem si nebouraný vůz, protože 90% mustangů je nějak bouraných .

3. Úpravy

  Můj vůz Ford Mustang GT rok výroby 2017 o obsahu 5.0 V8 s výkonem 310kw a točivým momentem 530Nm s 6 stupňovou manuální převodovkou.Tuto sílu krotí bez problému 6ti-pístkové BREMBO brzdy ve zlaté perleti. Do stejné barvy jsou lakovaná kola značky FORGELINE SE1 o rozměrech:přední náprava 9J R21 265/30 a zadní náprava 11J R21 295/30. Pokud vás zajímá kolik můj koník „papá“ ,tak se asi budete divit. Žere to i trávu okolo silnice??? Ne!!! To opravdu ne… Dlouhodobá spotřeba je 11,6L /100km . Pár designových vychytávek jako je“křidélko“od ROUSH , které dodává koníkovi decentní linii a aby spodní část vozu jako je difuzor,prahy a přední podspoiler nepůsobili laciným dojmem,tak byli předělaný hydrografickou úpravou do karbonového vzhledu.

5. Galerie